top of page
Search

Preuzimanje viza, viziranje pasosa, pracenje kodova...

Updated: Apr 6


Ambasada Nemacke Beograd

U sledećem blogu moćićete da se informisete koji su vam sledeći koraci nakon predavanja dokumentacije u ambasadi i koji je vaš sledeći korak kao i sam proces preuzimanje viza, viziranje pasosa i pracenje kodova.


Nakon predaje vaše dokumentacije, na terminu u ambasadi, dobićete papir, na kome postoji kod od 6 cifara (izuzev slučajeve za Nekvalifikovanu radnu snagu - Zapadni Balkan).


Taj kod možete pratiti na našem sajtu, u odeljku USLUGE, na dnu stranice i tu ćete naći dva dokumenta, sa najsvežijim podacima koje ambasada objavi:

1) Za spajanje porodice,

2) Za sve ostale vize (ukljucujuci radne, ausbildung i ostale).


Da bi Vam olakšali postupak pronalaženja navedene usluge, u nastavku Vam ostavljamo link, preko koga možete doći do navedenog odeljka na dnu stranice.


Preuzimanje viza, viziranje pasosa, pracenje kodova

Kada Vaš kod izađe, pored njega će iznaći i datum kada treba da dodjete na viziranje pasosa.

Postoji mogućnost da Vam ambasada traži Putno i zdravstveno osiguranje, koje možete uzeti u našoj agenciji.

Trenutno sarađujemo sa Milenijum osiguravajućom kućom koja nudi najjeftinije osiguranje u Srbiji.

Kolege će Vam pipremiti sva dokumenta tog dana, tačno onako kako treba da predate u ambasadi za viziranje.



Možete nam se

takođe najaviti kad dolazite i potrebne podakte za popunjavanje polise osiguranja, kako bi Vas osiguranje čekalo spremno na dan viziranja.

Takođe, nudimo Vam i mogućnost, da mi odnesemo pasoš na viziranje, uz osiguranje, ako je potrebno (kako biste izbegli čekanje u redovima) i da Vam ga viziranog pošaljemo poštom, ili ako želite, možete lično preuzeti, kod nas u agenciji.


Nalazimo se preko puta Nemačke ambasade u Beogradu u ulici Kneza Miloša broj 79, gde se predaje pasoš na viziranje, za radne i ostale vize i 30m od ambasade Kanade (odeljka Nemačke ambasade, za spajanje porodice), tako da će Vam to biti najbliže mesto, gde možete uzeti putno i zdravstveno osiguranje.

Preuzimanje Nemacke vize Euro Trag


Za sva dodatna pitanja možete pozvati na broj telefona: 061/608-90-98


Vaša agencija Euro Trag - Vize za Nemačku

Comentarios


bottom of page