top of page
Search

TLS Contact

Updated: Oct 19, 2023

TLS contact


TLS Contact je kompanija koja pruža usluge aplikacije za vize u ime različitih diplomatskih misija širom sveta.

Glavni fokus kompanije je da proces aplikacije za vizu bude što jednostavniji i efikasniji za aplikante.


TLS Contact nudi niz usluga, uključujući rezervaciju termina, upravljanje dokumentima i obradu aplikacija. Kompanija posluje u više zemalja i razvila je niz online alata i resursa kako bi pomogla aplikantima da se lakše snađu u procesu aplikacije, uključujući online rezervaciju termina, slanje dokumenata i praćenje aplikacije.




TLS Contact se obavezuje da pruži visok nivo korisničke podrške i usluga aplikacije za vize. Osoblje kompanije obučeno je da pruži tačne i korisne savete o procesu aplikacije za vizu, te je na raspolaganju aplikantima u svim fazama procesa.


Adresa: Omladinskih Brigada 88b (Airport city)


Što se parkinga tiče, možete parkirati na parkingu tržnog centra Roda Mega, koji se nalazi preko puta Airport city-a. U samoj RODI u prizemlju, možete pronaći agenciju Euro Trag, koja pomaže u celokupnom procesu aplikacije za vizu.

U ponudi su takođe usluge i za Nemačke, Poljske i Švajcarske vize , kao i prodaja najjeftinijeg putnog i zdravstvenog osiguranja, potrebnog za predavanje na samom terminu, uz ostalu dokumentaciju za Nemačku vizu.


*Na ulazu u Roda Mega centar, nalazi se info-pult, pred koga se nalaze pokretne stepenice. Na dnu pokretnih stepenica, sa leve strane, uočićete naš lokal u kome Vam pružamo sve vrste usluga vezane za Nemačku vizu.



Agencija za Nemacke vize Euro Trag

Comments


bottom of page