top of page
Search

Žalbe na odbijenice, za nemačke vize

Updated: Oct 19, 2023


Odbijenica Nemacke vize

Kada se podnese zahtev za nemačku vizu, nije uvek garantovano da će taj zahtev biti odobren. U slučaju da se vaš zahtev odbije, žalbe na odbijenice, za nemačke vize su vaša jedina nada.




Odbijenica Nemacke vize

Žalbu na odbijenicu za nemačku vizu podnosi se u roku od mesec dana od dana podizanja vaše dokumentacije. U većini slučajeva, žalbu je potrebno podneti u pisanom obliku.


U žalbi bi trebalo jasno navesti razloge zbog kojih se ne slažete sa odlukom o odbijanju i ponuditi sve relevantne informacije koje bi mogle uticati na ponovno razmatranje vašeg zahteva.

Takođe je preporučljivo priložiti sve relevantne dokumente koji mogu potkrepiti vaš zahtev.




Nakon što se podnese žalba, nadležni organ će ponovo razmotriti vaš zahtev za vizu. Međutim, treba imati na umu da ova procedura može potrajati i ne garantuje da će se odluka promeniti. U nekim slučajevima, odluka o odbijanju vize može biti konačna i neće se moći pobijati.


U svakom slučaju, preporučuje se da se obratite stručnjaku za imigraciono pravo ili advokatu ako niste sigurni kako da podnesete žalbu na odbijenicu za nemačku vizu, ili ako vam treba dodatna pomoć u vezi sa ovom procedurom.

Naš pravnik, Željko Mandić, bavi se žalbama više od 15 godina i može vam pomoći u Vašem slučaju. Reći će Vam kolike šanse imate da se odluka o vašoj vizi promeni.


Za sve informacije, možete mu se direktno obratiti na broj telefona: 064/116-3992.


Vaša agencija Euro Trag - Vize za Nemačku

Odobrena Nemacka viza

Comments


bottom of page